piak88 Skrevet 12. september 2016 Del Skrevet 12. september 2016 Etter en lengre periode med diett og fitnesskonkurranser har jeg fått proteiner og grønnsaker i "vranga". Med andre ord har jeg blitt lei av å spise kjøtt, skinke, ost/cottage cheese, grønnsaker og lignende. Har spist etter matplan (ikke konstant diett i den forstand) i over 2 år og har rukket å bli passe lei. Når jeg kjente at det begynte å bli litt too much, gikk jeg over til å spise mer proteinbarer, drikke shake og nå propud. Men ja, jeg føler at jeg sliter litt med å finne matglede og kan ikke unngå å føle på et jag etter å hele tiden få i seg nok proteiner. Misunner dem som finner glede i å spise ren proteinrik mat, men jeg er litt for glad i "noe attåt" - som igjen gjør det vanskelig å spise 200 g kjøtt uten å bli mett halvveis i måltidet. Jeg må være sulten/på underskudd for å takle å spise ren kylling og grønnsaker. Mulig jeg er prippen, men sånn er nå den saken. Jeg trener mye og tungt, så regner med at jeg bør få i meg rundt 2 g protein per kilo. Noen som har tips til proteinrike og GODE oppskrifter for et matvrak? Ikke typisk ren mat, men vanlige måltider som da har ekstra mye proteiner. Finner heller ikke glede i å bare trykke i meg karbohydrater, haha Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35931-r%C3%A5d-for-%C3%A5-f%C3%A5-i-seg-nok-proteiner/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
boltzmann Skrevet 12. september 2016 Del Skrevet 12. september 2016 http://bayesianbodybuilding.com/the-myth-of-1glb-optimal-protein-intake-for-bodybuilders/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35931-r%C3%A5d-for-%C3%A5-f%C3%A5-i-seg-nok-proteiner/#findComment-1187528 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.