Joakimz Skrevet 23. august 2015 Del Skrevet 23. august 2015 1) Hvordan er det egentlig og fryse ned dypfryste grønnsaker som er kokt opp? 2) Hvordan er det å steke opp mye kylling og koke opp ris for og dele det ut over poser og deretter fryse ned? Tenker da på og spare tid utover uken, vil bare små varme det i microen dagen det spises. Og steke opp mye på søndagene og putte det i kjøleskapet den dagen jeg skal ha det til lunsj. PS: Om noen har tips til kyllingen som ikke gjør den så tørr er det konge, samt tilbehør osv Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/34268-fryse-ned-gr%C3%B8nnsaker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.