Gå til innhold

Anbefalte innlegg

1) Hvordan er det egentlig og fryse ned dypfryste grønnsaker som er kokt opp?

2) Hvordan er det å steke opp mye kylling og koke opp ris for og dele det ut over poser og deretter fryse ned?

Tenker da på og spare tid utover uken, vil bare små varme det i microen dagen det spises. Og steke opp mye på søndagene og putte det i kjøleskapet den dagen jeg skal ha det til lunsj.

PS: Om noen har tips til kyllingen som ikke gjør den så tørr er det konge, samt tilbehør osv :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/34268-fryse-ned-gr%C3%B8nnsaker/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...