Spurven87 Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 Dette har jeg lurt på en stund, ser at veldig mange bruker hvit ris som karbohydrat kilde, hvorfor? synes det alltid er snakk om at man bør velge fullkorn og grove produkter, så hvorfor hvit ris? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33438-hvorfor-hvit-ris/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
nubi Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 http://lmgtfy.com/?q=hvorfor+hvit+ris Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33438-hvorfor-hvit-ris/#findComment-1134783 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spurven87 Skrevet 18. april 2015 Forfatter Del Skrevet 18. april 2015 http://lmgtfy.com/?q=hvorfor hvit ris Er dessverre ikke ute etter hva "kvinner og klær" mener om hvit og brun ris... MariusS 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33438-hvorfor-hvit-ris/#findComment-1134785 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 Hvorfor man velger forskjellige matvarer kan ha mange årsaker; for noen er det sikkert snakk om pris, andre kan sette pris på smaken/konsistensen(at de rett og slett ikke liker fullkornsris), for noen er det sikkert bare at de gir beng i #fitness og #kostholdsråd, mens andre har vokst opp med hvit ris hele livet og holder seg til det de vet. Tl;dr : mange mulige svar. Hvor langt er et tau? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33438-hvorfor-hvit-ris/#findComment-1134810 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spurven87 Skrevet 18. april 2015 Forfatter Del Skrevet 18. april 2015 Hvorfor man velger forskjellige matvarer kan ha mange årsaker; for noen er det sikkert snakk om pris, andre kan sette pris på smaken/konsistensen(at de rett og slett ikke liker fullkornsris), for noen er det sikkert bare at de gir beng i #fitness og #kostholdsråd, mens andre har vokst opp med hvit ris hele livet og holder seg til det de vet. Tl;dr : mange mulige svar. Hvor langt er et tau? OK, det forstår jeg, har den evige diskusjonen hjemme ang smak og konsistens Da er det sikkert jeg som har misforstått fordi det virker på med som om mange som i utgangspunktet virker veldig opptatt av å spise de sunneste matvarene skriver at det er hvit ris...derfor lurte jeg på om det var noe "fitness" greier jeg ikke har fått med meg... Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33438-hvorfor-hvit-ris/#findComment-1134814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
WebPT Skrevet 18. april 2015 Del Skrevet 18. april 2015 Om man spiser hvit lis helt alene uten hverken fett eller protein i samme måltid, så ville jeg anbefalt fullkornsris eller brun ris. Når man istedet spiser det som de fleste gjør, med både grønnsaker, fett og proteinkilder sammen i måltidet så er hvit ris faktisk ett bedre alternativ. Hvit ris er bedre med tanke på vitaminer og mineraler enn brun ris. Forskjellen folk er opptatt av er som regel "GI" verdien til hvit og brun ris. Ja hvit ris har høyere GI, men som sagt spises det i ett sammensatt måltid blir GI'n tilnærmet helt lik brun ris. Altså det spiller ingen rolle. fff 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33438-hvorfor-hvit-ris/#findComment-1134821 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spurven87 Skrevet 18. april 2015 Forfatter Del Skrevet 18. april 2015 Om man spiser hvit lis helt alene uten hverken fett eller protein i samme måltid, så ville jeg anbefalt fullkornsris eller brun ris. Når man istedet spiser det som de fleste gjør, med både grønnsaker, fett og proteinkilder sammen i måltidet så er hvit ris faktisk ett bedre alternativ. Hvit ris er bedre med tanke på vitaminer og mineraler enn brun ris. Forskjellen folk er opptatt av er som regel "GI" verdien til hvit og brun ris. Ja hvit ris har høyere GI, men som sagt spises det i ett sammensatt måltid blir GI'n tilnærmet helt lik brun ris. Altså det spiller ingen rolle. TAKK, det var akkurat dette jeg lurte på Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33438-hvorfor-hvit-ris/#findComment-1134822 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.