Cissi Skrevet 1. mars 2015 Del Skrevet 1. mars 2015 Jeg leste på bloggen til Camilla Hoel om resistens stivelse. Jeg har vært klar over at man kan spise kokte kalde poteter og få en mindre blodsukker høyning . Men det var nytt for meg at man kan det samme med ris. Gjelder dette også pasta ? Men jeg har ett spørsmål jeg har googlet om men finner ikke noe sikkert svar. Vet noen om det fremdeles er resistens stivelse i poteter og ris om man varmer det opp igjen ? Og hun skriver at potetmel kan hjelpe med å gå ned i vekt, men ikke hvordan man gjør det. Regner med at man skal blande det ut i saft eller noe. Men å spise potetmel må jo gi veldig treg mage. Man gir jo potetmel i maten til hunder foreksempel som har fått i seg noe dårlig og har fått diarè . Om noen vet mye om dette , så setter jeg pris på svar. Gikk ikke å spørre i bloggen til Camilla H. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32967-resistens-stivelse/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 1. mars 2015 Del Skrevet 1. mars 2015 Hei Cissi, Å bruke resistent stivelse (potetmel) for å gå ned i vekt vil jeg ikke anbefale. Det du bør gjøre er å få kontroll over kaloriene du spiser og heller ligge i energiunderskudd. Jeg har vel og skrevet at man ikke skal bruke mye potetmel da det blir trøblete for magen, men å ta 1-2 ss om dagen blandet i f.eks en proteinshake er ingen problem. Men igjen, man kan oppleve å bli oppblåst osv i begynnelsen. Men spis gjerne potetene og risen kald om du ønsker mer resistent stivelse i kosten (ja det må være kaldt og ikke varmes opp igjen). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32967-resistens-stivelse/#findComment-1120267 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.