Wooper Skrevet 20. september 2014 Del Skrevet 20. september 2014 Fikk en ny "spesial ingrediens" så tenkte jeg skulle se om jeg får noe tips på denne. Fikk en pose med 300 gram kastanje mel og er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre med dette. Lager ikke glutenfri mat, men jeg kaster heller ikke brukbare ingredienser så lurte på om det er et eller annet kastanjebakverk jeg kan lage med dette (kastenjekake o.l.)? Har helst lyst til å bruke hele posen i en smell, så jeg tenkte å lage noe bakverk til en halloweenfest, noe søtt og saftig, or something like that. Har lett litt rundt på nettet, men ikke funnet noe som fenget. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31375-kastanjemel-what-to-do/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wooper Skrevet 20. september 2014 Forfatter Del Skrevet 20. september 2014 Uten at jeg har smakt bakst laget med kastanjemel i, så ville jeg tro at en kan lage det meste av bakeverk ved å bytte ut det melet som er i den orginale oppskriftet. Ofte er det godt å blande to typer mel:) http://oppskrift.klikk.no/pære--og-kastanjekake/5030/ Funker sikkert. Hadde bare lyst til å lage noe som fremhever kastanjesmaken, men vet ikke helt hva en slik smak smaker engang så... Lurer på om man kan lage den kaka med bare kastanje mel Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31375-kastanjemel-what-to-do/#findComment-1068486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wooper Skrevet 20. september 2014 Forfatter Del Skrevet 20. september 2014 Hva med chokolate chip cookies med 50/50 kastanje og kokosmel og masse sjokolade biter? Blir ganske mange,men sikkert godt og:D Har ikke kokosmel, men kan sikkert bare bruke hvetemel. Men det trur jeg blir suksess på en fest ihvertfall Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31375-kastanjemel-what-to-do/#findComment-1068487 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.