Yeaah Skrevet 10. august 2014 Del Skrevet 10. august 2014 Jeg vurderer å skaffe meg en vakuumpakker og bruke den i matforberedelsene mine en dag i uka, og da spise "fersk" tilberedt sunn mat hele uka. Lurer egentlig på hvor lenge holdbarheten er på tilberedt(kokt/stekt) kjøtt/kylling/fisk? I vanlige beholdere er det vel 3, på grensen til 4 dager. Men holder vakuumpakket mat enda lengre? Hvis det ikke gjør er det jo nesten ikke vits å kjøpe en slik da. Hvilke erfaringer har dere med vakuumpakkere og mattilberedelse? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30931-vakuumpakket-ferdig-tilberedt-kj%C3%B8ttkyllingfisk-holdbarhet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 10. august 2014 Del Skrevet 10. august 2014 En kyllingfilet,som er varmebehandlet skikkelig og kjølt godt ned før vakumpakking, kan du fint ha i kjøleskapet i en uke,minst Om ikke enda lengre. Jo hardere du koker skjiten, jo lengre holdbarhetstid. Andelårconfit eller bressert oksekjøtt eller tilsvarende tåler finfint to uker i vakuum. Vil anbefale kjøp av vannfast teip og sharpie/sprittusj, Mye lettere å holde oversikten når man skriver navn og dato på posen. Ellers er jo steget til å begynne med sous-vide matlaging veldig kort,når man først blir komfortabel med vakuum. Og det er da moroa begynner:) Yeaah 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30931-vakuumpakket-ferdig-tilberedt-kj%C3%B8ttkyllingfisk-holdbarhet/#findComment-1053827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.