Gå til innhold

Betennelse i magemuskulatur


matand7

Anbefalte innlegg

Hei,

Har nå for andre gang fått denne skaden, fikk den først for 4 år siden etter knebøy. Merket i knebøyen at det stakk til på venstre hoft når jeg var helt i bunnposisjonen. Et par mnd senere snek symptomene seg på. Startet med en ømhetsfølelse nederst i mageregionen venstre side, som gradvis spredte seg til hele hoftepartiet + setemuskulatur. Kjentes nesten litt hovent ut, diffuse smerter. Dette tok 9!! Mnd å komme seg. Var hos naprapat og fysio uten at dette hjalp stort.

Etter dette ble jeg litt skremt av hele beinopplegget, og holdt meg til maskiner. Men så i februar i fjor startet jeg opp med frontbøy, og 2 mnd senere alt av ømmhet/smerte i mage/hoft/sete tilbake. Er en salgs konstant irriterende smerte, forverres litt av å sitte. Har nå pågått jevnt siden april. Har vært/ er til behandling hos kiropraktor og fysioterapeut. Har fått opptreningsøvelser. Kom sent til behandling denne gangen, da jeg ikke så at det hjalp forrige gang. Kiropraktoren har fått bekreftet at det er en betennelsestilstand i rectus adbominis der den fester seg til bekkenet.

Nærmer seg snart et år nå. Er det virkelig slik at det kan ta så lang tid for en slik skade å komme seg, og hvorfor blir den omkringliggende muskulaturen også så stram, øm? Har ikke fått noe godt svar på dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...