Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gelè:

Gelatinplater (følg bruksanvisningen på pakken)

1/3 Fun saft (vi brukte jordbær/rabarbra)

2/3 Vann

Når du har gjort slik som det står på pakken bland saften blandingen i og sett i kjøleskapet i 2-3 timer.

Spørs hvor mye du vil Gelè du vil lage, vi lagde ikke så veldig mye så vi brukte på 4 plater gelatin.

Vaniljesaus:

2dl ekstra lett melk

1 ss sukrin melis

Noen dråper vaniljeessens (beste er 1/2 vaniljestang, men det hadde vi ikke!)

1 eggeplomme

1 toppet ts meizena mel, dette blandes med 1ts kaldt vann.

Ønsker du mer saus dobbler du bare oppskriften:)

Varm alt utenom meizena melet i en panne, skal små kokes forsiktig. Tilsett så meizena melet løst i vann mens du rører. La dette så småkokes i ett par minutter mens du rører. Så avkjøler du den i kjøleskapet før du tar den over gelèn! Yummi:) Pyntet med litt frosne bringebær, noe som gjorde den bare enda bedre!

Virkelig verdt å prøve:)

post-29643-14440958917493_thumb.jpg

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...