Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tja, nå har jeg bare prøvd proteinpulver (whey) i bakst og havregrøt. Men min erfaring er at pulveret reagerer som eggehviter under oppvarming - det blir stivt, og det ganske fort. Så stiller meg skeptisk, men vil gjerne høre resultatet om du prøver ;)

Selvfølgelig. Lag kakao på vanlig måte bare med ønsket mengde kakaopulver og ønsket mengde melk/vann, for så å trekke av kjelen og blande inn proteinpulveret etterpå. Løser seg opp helt fint, om ikke pulveret ditt er helt på trynet. Googlet litt for deg og kom over denne som et eksempel.

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...