Chemmai Skrevet 13. september 2013 Del Skrevet 13. september 2013 Noen som har erfaring med bakeprotein/ evt. hvilken type som egner seg best i "allround" matlaging? Står mellom EasyBake fra x-life, Bake Protein fra PF eller BakePro fra Dalblads. Takker for alle svar Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24182-hvilket-bakeprotein-er-best/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ielill Skrevet 13. september 2013 Del Skrevet 13. september 2013 Har bare fått testa Proteinfabrikken sin, men jeg liker den veldig godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24182-hvilket-bakeprotein-er-best/#findComment-852349 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AngryJess Skrevet 14. september 2013 Del Skrevet 14. september 2013 Litt off-topic, men hvordan brukes bakeprotein? Erstatter dere deler eller hele melet med det? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24182-hvilket-bakeprotein-er-best/#findComment-852791 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest QueenWinther Skrevet 14. september 2013 Del Skrevet 14. september 2013 Litt off-topic, men hvordan brukes bakeprotein? Erstatter dere deler eller hele melet med det? Det erstatter deler - tror det kan være opp til 30%? Står på pakken. Smaker rart om man bare bruker det. (: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24182-hvilket-bakeprotein-er-best/#findComment-852799 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AngryJess Skrevet 14. september 2013 Del Skrevet 14. september 2013 Haha, kan jeg tenke meg!! Har en samboer som generelt er skeptisk og egentlig ikke noe treningsgal slik som meg. Så tenkte å begynne å bruke det i smug nå Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24182-hvilket-bakeprotein-er-best/#findComment-852800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonje_86 Skrevet 15. september 2013 Del Skrevet 15. september 2013 Jeg har bare erfaring med BakePro og synes i hvertfall at det fungerer utmerket Bruker det mye i pannekake- og vaffelrører, samt enkel bakst som scones. Mener man kan bytte ut 25% av vanlig mel med det, men det er mulig jeg bruker mer enn det da jeg ikke er så kresen på smaken Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24182-hvilket-bakeprotein-er-best/#findComment-853177 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.