Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har erfaring med bakeprotein/ evt. hvilken type som egner seg best i "allround" matlaging? Står mellom EasyBake fra x-life, Bake Protein fra PF eller BakePro fra Dalblads. Takker for alle svar :)

Fortsetter under...

Gjest QueenWinther
Skrevet
Litt off-topic, men hvordan brukes bakeprotein? Erstatter dere deler eller hele melet med det?

Det erstatter deler - tror det kan være opp til 30%? Står på pakken. Smaker rart om man bare bruker det. (:

Skrevet

Jeg har bare erfaring med BakePro og synes i hvertfall at det fungerer utmerket :) Bruker det mye i pannekake- og vaffelrører, samt enkel bakst som scones. Mener man kan bytte ut 25% av vanlig mel med det, men det er mulig jeg bruker mer enn det da jeg ikke er så kresen på smaken :p

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...