Gå til innhold

Chemmai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Chemmai

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 03. sep. 1993
 1. Hei! Noen som bruker CellMax fra PF? Har brukt dette etter trening i noen uker nå, og føler den "funker" for meg, men vil gjerne høre deres mening om produktet Positivt,negativt, evt. andre lignende produkt eller mat man bør prøve ut?
 2. Ok, da prøver jeg det Tusen takk!
 3. Jeg er 163,5cm og veier 62,7kg. Jeg jobber som instruktør i zumba,spinning og "pump", så de cardioøktene er obligatoriske for meg (selv om jeg liker styrketrening best Takk for svar :happy:
 4. Hei! Lurte på et par ting angående oppsett av kostholdsplan: 1. Jeg har tatt en TANITA-test, der det viser seg at fettprosenten min ligger på 23,5%. Jeg ønsker å gå ned til rundt 19%, og vet at at jeg da må ligge i kaloriunderskudd. Nå spiser jeg rundt 2000 kcal per dag(trener cardio 4 timer i uka + styrke 2-4 økter,da som 2-splitt). Min BMR er i følge testen på 1474kcal per dag. Vil det da si at jeg bør ta utgangspunkt i dette tallet på hviledager og justere meg oppover på treningsdager, eller få i meg 1474kcal på treningsdager og heller kutte ned på hviledager? (Har ikke tenkt noe over
 5. Noen som har erfaring med bakeprotein/ evt. hvilken type som egner seg best i "allround" matlaging? Står mellom EasyBake fra x-life, Bake Protein fra PF eller BakePro fra Dalblads. Takker for alle svar
 6. godt i gang med russetiden, men det kjennes på kroppen kan man si! gleder meg til å bytte ut timer på fest med timer på gymmen ;-)

×
×
 • Opprett ny...