smågodt Skrevet 15. juli 2013 Del Skrevet 15. juli 2013 Hvilke proteinpulver bruker folk i bakst?! - Da tenker jeg spesielt nøytrale proteinpulver. Lest om både bakepro, erteprotein, whey osv.. Bakepro på sunnkost koster hest, så om noen vet om gode alternativer? Kom gjerne med kreative oppskrifter på bakster hvor dere har nyttet proteinpulver Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22850-proteinpulver-i-bakst/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Martin-Andrè Lombardi Skrevet 15. juli 2013 Del Skrevet 15. juli 2013 Jeg Bruker og lete opp På Nett etter "Sunne boller " der jeg finner en oppskrift som jeg følger og så får jeg deigen som den skal være og så tar jeg oppi så mye proteinpulver som jeg ønsker og tilsetter litt vann og om det trengs helle litt mel oppi å. 1 dl sukrin 1 pakke tørrgjær 2 ts kardemomme 50 gr smør/margarin, smeltes 3,5 dl melk, 37 grader rosiner etter smak 8 dl hvetemel 0,5 dl FiberFin som Gir 1 porsjon som tilsvarer 12 boller. Karbohydrater 63,71 % Protein 12,35 % Fett 20,71 % Kostfiber 3,21 % men dette er Whey 80 ! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22850-proteinpulver-i-bakst/#findComment-817537 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.