Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hvilke proteinpulver bruker folk i bakst?!:)

- Da tenker jeg spesielt nøytrale proteinpulver. Lest om både bakepro, erteprotein, whey osv..

Bakepro på sunnkost koster hest, så om noen vet om gode alternativer? :D

Kom gjerne med kreative oppskrifter på bakster hvor dere har nyttet proteinpulver :D

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22850-proteinpulver-i-bakst/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg Bruker og lete opp På Nett etter "Sunne boller " der jeg finner en oppskrift som jeg følger og så får jeg deigen som den skal være og så tar jeg oppi så mye proteinpulver som jeg ønsker og tilsetter litt vann og om det trengs helle litt mel oppi å.

1 dl sukrin

1 pakke tørrgjær

2 ts kardemomme

50 gr smør/margarin, smeltes

3,5 dl melk, 37 grader

rosiner etter smak

8 dl hvetemel

0,5 dl FiberFin

som Gir 1 porsjon som tilsvarer 12 boller.

Karbohydrater 63,71 %

Protein 12,35 %

Fett 20,71 %

Kostfiber 3,21 %

men dette er Whey 80 !

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...