Gå til innhold

Martin-Andrè Lombardi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Martin-Andrè Lombardi

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 18. sep. 1995
 1. Hei! Er 18 år og jobber som industrimaler offshore, jeg har fått noe som kalles skulder bursitt, og noe som er veldig irriterende. Har vært sykemeldt i 6 uker nå og blir sykemeldt i 6 nye uker og lurer på om noen har type råd til meg som jeg kan gå til, for jeg trente aktivt 4-5 ganger inuka og nå er det bare mage , legday og cardio jeg får trene. Jeg dro til en fysioterapaut og han mente jeg hadde trent bryst for mye og at skuldrene mine hadde blitt dradd framover. Jeg trenger råd fra noen hvordan behandling det er jeg trenger. Osteopat ville det hjulpet ?
 2. Noen som egentlig vet forskjellen på det røde og det blåe stamina, er usikker siden jeg skal på kurs der de har blå, og lurer på om det er treningsenter eller bare kontor! noen som vet ?
 3. unless you puke, faint or die keep going !

 4. Whey80 Sjokolade & is kaffe Ja det er fra gymgrossisten : )
 5. Hei, jeg har prøvd 2 smaker på Whey-80 og jeg likte ingen av dem , jeg synes rett og slett det ble for kvalmende.. så jeg har ett lite spørsmål, hvordan smak anbefales av folk flest , jeg har så utrolig lyst og få det i meg men jeg klarer ikke det for smaken er helt på tryne ... jeg har både prøvd å blande med melk og med vann og ingenting funker.. noe tips til smaker ? : )
 6. Herlig , lykke til , gleder meg til bildene og se hvordan det blir
 7. åhh , det ser digg ut ! , jeg vil å bygge min egen gym men så er det pengene som ikke strekker til , så får se med tiden med prosjektet ditt , det blir sikkert BRA !!
 8. Holly Shit ! , det der kaller jeg motivasjon for alle som en, du har virkelig stått på hele veien , og jeg håper virkelg at mange andre ser hvor hardt du har jobbet at kanskje flere kan bli inspirert! RESPEKT !!
 9. anbefaler deg ikke å skaffe deg noe Beats by dre headsett hvis du skal trene, trente med mine og med tiden når jeg gjore bråe bevegelser så datt de i gulvet å ble helt fuckt etter det så er dyrt å trene med om du skal ha det : )
 10. har å fått en del strekk merker med tiden nå som jeg trener intenst hardt, men det er noe alle , eller mange må forvente når det er snakk om muskel bygging. musklene vokser , du blir sterkere, og huden klarer ikke å strekke seg raskt nok etter. men ikke uro deg, tilslutt så blir de ikke så utrolige synlige , blir mer hvite med tiden
 11. klarer 18 siste økta med curls og i morgen skal jeg prøve meg på 20 !
 12. det blir jeg nok å gjøre , er en utrolig bra boost i denne !
 13. jeg prøvde samme PWO i dag men 1/3 scoop og det gikk bare bra !
 14. Jeg kjøpte dette på Gymgrossisten i umeå , der sier du om di ikke har det i hyllene etter produktet
×
×
 • Opprett ny...