Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg pleide å spise en hel brioche og skylle den ned med halvannen liter cola. Det eneste viktige er at du fyller på med nok karbo, og det er lite sannsynlig at du klarer å dytte i deg mer enn kroppen klarer å ta opp om du holder deg til et par timer. Bare husk å holde fettet nede, og spis gjerne mindre protein til oppkarbingen også slik at du ikke blir mett før det blir fullt.

OM du skulle klare å spise 100g karbo for mye er man ofte 1500-2000kcal i underkudd i døgnet. 100g karbo = 400kcal, så i verste fall kommer du et tredjedels døgn skjevt ut ;)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22492-oppkarbing-psmf/#findComment-807674
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...