Forsvarsdama5.0 Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Hei Lurer på om det går like greit å fryse ned bakst med proteinpulver, sukrin osv., slik som "vanlig" bakst? mmmm, det ser godt ut det! Etter hva jeg tror skal det gå greit, men man vet aldri? Hvordan er holdbarheten på slik bakst forresten, når man ikke fryser det ned? Sukker mener jeg har en konserverende effekt, er det slik med sukrin ol. også? Selvfølgelig er det egentlig best å nomse i seg med en gang, men har planer om å lage en god del den helga her, og ha litt til om to uker igjen også - travel jobbhelg, hadde vært digg med noe søtt innimellom øktene. Forresten noen som har gode, sunne og søte oppskrifter? Takk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20972-fryse-ned-bakst-med-proteinpulver/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Skal ikke være noe problem det, tok akkurat opp fryst banakake som jeg laget for 3 uker siden og den smakte like godt som den gjorde den lørdagen jeg laget den men bare pass på at baksten er sikkelig kaldt, så er det bare å fylle opp fryseren Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20972-fryse-ned-bakst-med-proteinpulver/#findComment-764655 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forsvarsdama5.0 Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 9. mai 2013 Takk det at den skal være kald er bare for at fryseren ikke skal bli varm, eller har det noe med baksten å gjøre også? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20972-fryse-ned-bakst-med-proteinpulver/#findComment-764774 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Om du setter rykende gloheit og knallfersk bakst inn i frysa kan det bli veldig mye kondens->iskrystaller i bakst og på alt annet i frysa, ,ujevn nedfrysing og mye potensiale for frostskader på baksten senere. Kjøl den heller skikkelig ned og pakk inn i en to-tre lag med plastfolie,så blir det bra:) Forsvarsdama5.0 og DenLan 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20972-fryse-ned-bakst-med-proteinpulver/#findComment-764798 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 mener at det har noe med baksten, den er jo varm og legger du den i pastpose vil fuktigheten inne i baksten fryse og du vil få sånn krystaller på den. mulig jeg tar feil, har skjedd med meg før så lar den bare bli sikkelig avkjølt først faen aurelius du var hakke raskere Aurelius og Forsvarsdama5.0 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20972-fryse-ned-bakst-med-proteinpulver/#findComment-764801 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forsvarsdama5.0 Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 9. mai 2013 Takk gutta Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20972-fryse-ned-bakst-med-proteinpulver/#findComment-764918 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.