ferskingen Skrevet 9. april 2013 Del Skrevet 9. april 2013 Hei dette spørsmålet har sikkert blitt spurt x antall ganger men finner ikke svaret. Jeg er 174cm å veier 83 kg, fersk innen trening å da lurer jeg på om jeg burde kvitte meg med litt mageflesk før jeg starter med å få på litt muskelmasse? ned i fett % å opp i masse? ja fint det, men mange sier det tar evig tid. kan tippe fett % er på rundt 20 - 22 kanskje Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19787-hva-l%C3%B8nner-seg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 9. april 2013 Del Skrevet 9. april 2013 Som nybegynner innen styrketrening kan du fint klare å få i pose og sekk i starten. Et moderat underskudd og tren et fullkroppsprogram 3 ganger i uken og et par økter kardio så vil du fint kunne både bygge litt muskelmasse og redusere fettprosenten/vekta. Men om det betyr mye for deg å komme litt raskt ned i fettprosent kan du prioritere vektnedgang samtidig som du trener styrke og ta den muskelmassen du får ekstra som bonus. PlastBox 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19787-hva-l%C3%B8nner-seg/#findComment-730839 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 9. april 2013 Del Skrevet 9. april 2013 Ca 2 gram proteiner pr kg er passelig. Fett og karb fordeler du på den måten du fungerer best. Men et greit utgangspunkt er 1 gram fett pr kg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19787-hva-l%C3%B8nner-seg/#findComment-730885 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 10. april 2013 Del Skrevet 10. april 2013 Et par dumme spm tilslutt. 1.Regner meg at laks er super protein kilde? spiser ikke kylling 2.burde jeg ha shake eller noe etter trening? Laks er både en god protein og fettkilde. Anbefaler å kjøpe villaks som har bedre omega-3 ratio. Ta en shake hvis du ikke skal spise rett etter trening. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19787-hva-l%C3%B8nner-seg/#findComment-731564 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.