Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10102238

De konkluderer med at soppgiftene barna får i seg ikke er helseskadelige, men at det likevel er bekymringsfullt at de får i seg såpass mye.

Hvis de ikke er helsefarlige, hvorfor er det bekymringsfullt at de får i seg såpass mye?

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10102238

Hvis de ikke er helsefarlige, hvorfor er det bekymringsfullt at de får i seg såpass mye?

En underlig måte å formulere seg på, det har jeg ikke noe svar på. "The current exposure to some mycotoxins in grain-based products represents a concern for some consumer groups in Norway."

http://www.vkm.no/dav/eee04d10c4.pdf

Selv om mengdene for de fleste ikke vil utgjøre noen betydelig "trussel", er det jo greit å ha i bakhodet når man tenker over hvor mye korn man har i kostholdet sitt. Det er en grunn til at man opererer med grenseverdier, og at Vitenskapskomiteen for mattrygghet i det hele tatt har hatt en risikovurdering.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...