tinii Skrevet 1. april 2013 Skrevet 1. april 2013 Jeg prøver å ha med grønnsaker til hvert måltid. Grønnsaker til middagen går bra, men i matboksen dagen etter er det så vidt jeg klarer å spise dem, må tvinge meg selv til å spise det. Noen typer er bedre enn andre vel og merke. Det er kokte og stekte grønnsaker som blir sånn, salat og lignende går helt fint. Noen som har tips i forhold til dette? Siter
Kristin Charm Skrevet 1. april 2013 Skrevet 1. april 2013 Ikke koke og steke grønnsakene? Dersom du liker grønnsaker, så spis dem i den formen du liker dem, det er vel ikke verre enn det? Ellers regner jeg med at du avkjøler de stekte/kokte grønnsakene før du setter det i kjøleskapet? Siter
tinii Skrevet 1. april 2013 Forfatter Skrevet 1. april 2013 Hehe, du sier noe der.. Men jeg er veldig glad i stekte og kokte grønnsaker når det nettopp er laga, så synes dette er veldig rart. Er jo så enkelt å lage dobbel mengde til middag, men det er ikke noe særlig hvis jeg må tvinge det i meg. Avkjøler maten før det settes i kjøleskapet ja. Får vel kanskje bare bruke ferske grønnsaker istedet da! Kristin Charm 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.