Theeae Skrevet 19. mars 2013 Del Skrevet 19. mars 2013 Hei! Jeg bor i Danmark og her har de det "skumle" mørke brødet som heter rugbrød (De har nesten bare rugbrød, hvis ikke er alternative brød som er loff) Jeg lurte på om noen spiser rugbrød her og om det er en god kilde til karbohydrater? Jeg har holdt meg unna brød i lang lang lang tid, fordi jeg ikke har vært så begeistret for det og foretrekker havregrøten til frokost og middagsrester til lunsj. Men nå har jeg blitt litt lei av havregrøt og tenkte å kjøre rugbrød noen ganger i uken. Hvordan er det næringsmessig i forhold til normalt grovt brød? Bedre, verre, samme? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18986-rugbr%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 19. mars 2013 Del Skrevet 19. mars 2013 Rugbrød er fiberrikt og rikt på mineraler og vitaminer. Men om du holder deg unna vanlig brød pga gluten så er det gluten også i rugbrød, dog ikke like mye. Theeae 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18986-rugbr%C3%B8d/#findComment-709306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.