Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg bor i Danmark og her har de det "skumle" mørke brødet som heter rugbrød (De har nesten bare rugbrød, hvis ikke er alternative brød som er loff)

Jeg lurte på om noen spiser rugbrød her og om det er en god kilde til karbohydrater? Jeg har holdt meg unna brød i lang lang lang tid, fordi jeg ikke har vært så begeistret for det og foretrekker havregrøten til frokost og middagsrester til lunsj. Men nå har jeg blitt litt lei av havregrøt og tenkte å kjøre rugbrød noen ganger i uken. Hvordan er det næringsmessig i forhold til normalt grovt brød? Bedre, verre, samme?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18986-rugbr%C3%B8d/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...