Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Som det meste på kjøkkenet, så skjer ting på slump..

Lagde ca. denne for en stund tilbake, og den ble veldig god synes jeg.

Bruker den til både pizza og pasta.

  • 3 bokser med tomater (noen sverger til god kvalitet, jeg gir bæng :p)
  • 1 glass med tomatpuré
  • 1-2 løk som er fint hakket
  • X antall fedd hvitløk
  • God dæsj med Kikkoman
  • God dæsj med Ketjap Manis.
  • Klunk med rødvinseddikk
  • Skvett med matvin
  • Litt nykværna sort pepper
  • Klype med maldonsalt
  • MYYYYE Oregano
  • Litt parmesanost
  • Litt olje

Mekker alt i en stekepanne (større fordampning) på medium/lav varme. Løk og hvitløk først, så resten i etterhvert (rekkefølge = ukjent/random)

Bare å la det puttre til det har grei konsistens.

Ha det på pizza, sammen med pasta. Kjøl det ned og ha det i beger for frysing etc.

Bon appétit!

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18576-pizzasaustomatsaus/#findComment-698757
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...