Gå til innhold

Frø


solstråla

Anbefalte innlegg

Jeg er egentlig et fryktelig brød-menneske (elsker også pasta, ris o.l). Kunne levd på dette til frokost, lunsj, middag, uten problem. Men nå prøver jeg jo å kutte alt som heter hvetemel, korn og karbohydrater/kalorier som dette. Det jeg derfor lurer på er om det er dumt å spise frø, mandelmel, kokosmasse, bakebro o.l i stedenfor? Dersom jeg baker brød/knekkebrød av ingredienser som dette? Ser at Sofie Hexeberg har kommet ut med en ny kokebok med alternativer til frokost og lunsj. I denne boken er det oppskrifter på brød som inneholder mye frø, mandelmel o.l. Hva synes dere om det? Mitt mål er å gå ned i fettprosent, bli strammere og se mer fit ut ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Å spise frø, mandelmel og bakepro i stedenfor hvetemel o.l erjo kjempebra:)

Bakepro = protein

Mandelmel = protein (dersom du kjøper den fettreduserte)

Frø = sunne fettsyrer

Alikevel, dersom målet er å gå ned i fettprosent, er du nødt til å ligge på ett kaloriunderskudd. Det vil si at du inntar mindre energi enn du forbrenner slik at kroppen er nødt til å bruke av egne reserver for å dekke opp under kaloriunderskuddet :)

Ett kosthold jeg syns det er veldig lett å følge finner du her:

http://myrevolution.no/s/health-fitness-concept-kosthold/

Masse lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...