solstråla Skrevet 9. september 2011 Del Skrevet 9. september 2011 Jeg er egentlig et fryktelig brød-menneske (elsker også pasta, ris o.l). Kunne levd på dette til frokost, lunsj, middag, uten problem. Men nå prøver jeg jo å kutte alt som heter hvetemel, korn og karbohydrater/kalorier som dette. Det jeg derfor lurer på er om det er dumt å spise frø, mandelmel, kokosmasse, bakebro o.l i stedenfor? Dersom jeg baker brød/knekkebrød av ingredienser som dette? Ser at Sofie Hexeberg har kommet ut med en ny kokebok med alternativer til frokost og lunsj. I denne boken er det oppskrifter på brød som inneholder mye frø, mandelmel o.l. Hva synes dere om det? Mitt mål er å gå ned i fettprosent, bli strammere og se mer fit ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/180-fr%C3%B8/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 9. september 2011 Del Skrevet 9. september 2011 Å spise frø, mandelmel og bakepro i stedenfor hvetemel o.l erjo kjempebra:) Bakepro = protein Mandelmel = protein (dersom du kjøper den fettreduserte) Frø = sunne fettsyrer Alikevel, dersom målet er å gå ned i fettprosent, er du nødt til å ligge på ett kaloriunderskudd. Det vil si at du inntar mindre energi enn du forbrenner slik at kroppen er nødt til å bruke av egne reserver for å dekke opp under kaloriunderskuddet Ett kosthold jeg syns det er veldig lett å følge finner du her: http://myrevolution.no/s/health-fitness-concept-kosthold/ Masse lykke til Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/180-fr%C3%B8/#findComment-2061 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.