Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Professor Richard Wrangham ved Harvard University sier at forbrukere får i seg mer kalorier enn de tror grunnet feilmerking og bruk av utdaterte metoder for beregning av kalorier i matvarer.

People who eat high-fibre foods such as vegetables and muesli are consuming more calories than they think because the current food labels do not take into account the calories in fibre.

Meanwhile the system overestimates, by up to 20%, the content of some protein-rich foods such as tuna steak that can take more energy to digest than simple carbohydrates such as white bread.

The scientists behind the research also reveal that consumers could reduce their calorie intake by eating raw rather than cooked foods. They argue that the way calories are assigned to foods by manufacturers needs a significant overhaul because calories are currently both over and under estimated by up to 25%.

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...