june ms Skrevet 11. januar 2013 Del Skrevet 11. januar 2013 Er dette noe alle skal elelr kun om man vil? og hvor ofte hvor mye etc? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16369-hvorfor-skal-man-ha-opp-karbing/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 11. januar 2013 Del Skrevet 11. januar 2013 Det er mest aktuelt når man deffer for å komme ned i veldig lav fettprosent for å motvirke lave leptinnivåer. Før man allerede har en lav fettprosent vil fettmengden i kroppen også holde leptinnivåene oppe. Lave leptinnivåer senker forbrenningen. Sagt på en enkel måte så er det ikke noe å tenke på før en er under ca 20% for kvinner og 10% for menn. En spisedag i uken med litt mer mat enn de andre dagene (helst ikke over vedlikehold) kan likevel være positivt både for trivselen og forbrenningen. Viktig å merke seg at en spisedag ikke skal bli en fråtsedag hvor hele ukens kaloriunderskudd spises opp på en dag. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16369-hvorfor-skal-man-ha-opp-karbing/#findComment-627457 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.