Gå til innhold

june ms

Medlemmer
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jo men er du 25 år så burde du vite om dette er noe for deg !! om du kjører på og i utgangspunktet er undervektig har du en forstyrrelse som er langt på vei! og burde oppsøke hjelp.. skal man alltid beskytte folk mot seg selv ?
 2. det er vi enige i =) men her har vel foreldrene til disse jentene et ansvar ?
 3. jeg er enig men det finnes da en jungel av slike dietter ,, pulver osv osv jeg var i kategorien veldig overvektig og psmf passet meg. Om disse jentene ikke går på dette går de på noe annet slik har det alltid vært. Jeg tror ikke denne dietten bidrar til mere en så mange andre, jeg har prøvd min andel og kan si at dette her er det beste for meg og min kropp og min hverdag. Men ja det vi lalltid være folk som missbruker dietter og sulter seg syk. I min verden er det heller ikke sunne folk jeg ser på en fitness konk eller en som har 130 kg muskler! det er for ekstremt etter min smak...
 4. det er derfor jeg har tilpasset slik at jeg ikke er sulten eller føler meg sliten. jeg har med god samvittighet spist bringebær søtet med sukrin melis med banilje kesam =) og det skal jeg fortsette med,, nettopp fordi jeg går ned jevnt og trutt !!
 5. Der er vi helt enig. Jeg ville nok ikke valgt dette om jeg hadde startvekt 80 kg men jeg var veldig drøy og nå er jeg på riktig vei. Jeg har spit mer en hva de har satt opp for jente 70 kg mere midt i mellom de 2 eksemplene som er satt opp. Men bringebær står på dietten så det så hehe=)
 6. jeg spiser ikke annet en det som står der =) jeg koser meg med litt salma laks osv når jeg har gratis måltid =) så jo jeg begrenser det veldig .. slik at jeg holder meg til det som er satt opp noe som fr meg på ingen måte er noe stress.
 7. neivel så rart at det er satt opp på dietten på psmf sin egen artikkel!!! just saying
 8. Om jeg forteller at jeg har fulgt oppsettet som her bare at jeg har valgt litt mere mat fordi jeg er bærmere gutt 110 en jente 70 så kan ikke du si at jeg ikke går på psfm!! Jente 70 kg, 35 % fett Gutt 110kg, 28 % fett Frokost Frokost 1 krydret kyllingfilet (140g) 2 krydret kyllingfilet (280g) Tomat, agurk, isbergsalat, sopp og paprika Tomat, agurk, isbergsalat, sopp og paprika 1 ss sel-, fiske- eller lakseolje 1 ss sel-, fiske- eller lakseolje Lunsj Lunsj 150g karbonadedeig 250g karbonadedeig Ulike krydder Ulike krydder Brokkoli, spinat, paprika Brokkoli, spinat, paprika Mello
 9. nope jeg har fulgt dietten slik den er satt opp det er jo litt begrenset hva man kan spise av grønnsaker eller putte i salaten men spiser ikke noe som ikke står på psmf listen =) hva får deg til og påstå det egentlig ?
 10. Nei det syns jeg ikke at det er!! hvorfor skulle det det? da burde i så fall enhver diett vært fjernet =)
 11. Jeg vil gjerne si litt om dette!. Jeg er en jente på 33 år har slitt som en hund med og gå ned i vekt lenge har vært såpass stritt at jeg ikke har klart og gjennomføre over tid da vekten og kroppen ikke rikker seg. Jeg har lest meg godt opp om psmf og fulgt dietten. Har stort sett trent som jeg skal noe mindre innimellom pga diverse omstendigheter. Har hatt 2 gratis måltider hver uke selvom min vekt tilsier at jeg ikke trenger det, nettopp for og ikke gå i tørke og for og belønne meg selv. Jeg har ikke hatt noen nedturer ja litt stagnering men hatt et enormt bra resultat både på vekt og kroppe
 12. 96 kg så da er målet nådd for 10 kg på 5 uker det skal man være fornøyd med =) nå er neste mål 93 sakte men sikkert nedover =) ikke fått trent like mye som jeg skal med vekter men har trent mye med hesten så trener da noe!!
 13. jeg har nå snart gått ned 10 kg!!!! sinnsykt bra og kroppen ser så mye bedre ut... i love it
 14. Jeg har kun vært her i 2-3 uker og jeg beklager om jeg ikke har rett etikette her inne. Er sinnsykt sur idag så jeg sletter trådene mine og forholder men fra nå av kun til loggbok!!! Orker ikke så mye styr.takk for info.
×
×
 • Opprett ny...