Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Heving? What?!? Haha, neida :) Jeg gidder ikke sånt, evt lar jeg deigen heve mens jeg fikser kjøttet. For meg så tar det såpass kort tid å mekke i hop deig til ei langpanne at jeg ser ikke problemet, men det er MEG. Og vi er alle forskjellige, så jeg skjønner hva du mener :) Regnet fort på hvordan pizzadeigen ville havne i forhold til makroene og da snakker vi 1850 kcl, 331g karbo, 65g protein og 26g fett. Ikke ille!

2x rema pizzabunn, 600 karb deig, 400 gr. knuste tomater, 300 gr. ost lettere. +/- div grønnsaker

Protein: 249 gr

Karb: 207 gr.

Fett: 98 gr.

Totale Kcal: 2700 +/- div grønnt

Ender nok opp på dette.

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...