Marita Skrevet 11. november 2011 Del Skrevet 11. november 2011 Snekret sammen disse nettopp - og NAM! Veldig kjekt mellommåltid med en fornuftig miks av proteiner, karbohydrater og fett. Ser for meg at dette blir en gjenganger for meg! Du tager: 100 gram rødløk (en passe liten) 1 chili (kanskje litt i overkant om man ikke liker ting sterkt..) 100 gram champignon (rå - trekker til seg litt væske) 400 gram karbonadedeig (Gilde) 200 gram Cottage Cheese 2 egg 65 gram revet ost (Tine) 1 kinesisk (?) hvitløk (sånn uten fedd, som er litt mildere på smak) Noen dråper tabasco om du vil (jeg tok vel 4 Rist!) Litt pepper og salt Kutt løken, chilien og champignonen i småbiter (smått! ellers henger det ikke sammen..), og ha sammen med resten. La gjerne stå en stund, så smaken får sette seg litt. Stek! Nyt! Jeg stekte til sammen 8 karbonader, ble muligens litt små, så greit å dele opp i 6 eller 7 om du vil ha de litt større. Om man deler i 8, så sier mylog at det pr. stk blir: Kcal: 131 Protein: 16,0 Karbohydrater: 1,5 Fett: 6,7 wheysted 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wheysted Skrevet 11. november 2011 Del Skrevet 11. november 2011 nam nam Tar du ut frøene fra chilien eller tar du oppi hele sulamitten? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 11. november 2011 Del Skrevet 11. november 2011 nam nam Tar du ut frøene fra chilien eller tar du oppi hele sulamitten? Er jo frøene som smaker best Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marita Skrevet 11. november 2011 Forfatter Del Skrevet 11. november 2011 nam nam Tar du ut frøene fra chilien eller tar du oppi hele sulamitten? Alt skal med! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wheysted Skrevet 11. november 2011 Del Skrevet 11. november 2011 Ja jeg bruker stort sett frøene, det er jo de det er futt i. Var bare nysgjerriiig Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.