Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Er ganske sikker på at det er den jeg har lagd ja, og da ble den god!

Men bytt gjerne mel ut med havregryn og grovere mel, og gjerne litt mandelmel. Samt at så mye som mulig av smøret kan byttes ut med kesam (om du er interesert i det).

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...