Gå til innhold

2-splitt treningsprogram, ønsker tilbakemeldinger!


bjorlien

Anbefalte innlegg

Hei.

Har kjørt tilsvarende dette programmet en periode tidligere på 2 mnd og fått gode resultater, merket at etter 6-8 uker var kroppen temmelig "sliten" og jeg måtte kutte 2 uker kor jeg kjørte restutisjonstrening og fokus på kardio. Nå skal jeg starte opp igjen, forskjellen fra forgje gang og nå er at jeg har lagt inn bein på Tirsdag og Fredagsøkten sammen med Rygg, Biceps og mage! Tidligere kjørte jeg Bein alene en dag i helgen, men ble ofte at jeg skippet den økten da det alltid var mye annet som skjedde i helgen.

Jeg har derfor valgt å kjøre fremside lår Tirsdag og bakside lår Fredag.

Treningsprogram.jpg

Grå felt: dette settet er ikke aktuelt. Tirsdag og Torsdags økten er tunge løft og fler sett. Mandag og Fredag er fler reps og mindre sett for å kombinere muskelvekst og styrke. Det hvite feltet fører jeg inn KG vekt jeg har løftet på den aktuelle øvelsen, slik jeg alltid kan fokusere på å forbedre løftet fra uke til uke.

Såå, nå ønsker jeg tilbakemeldinger fra dere som føler dere har noe nyttig og komme med, alle forslag mottas med takk. Hvis noen der ute mener jeg har glemt en viktig øvelse, kom med den, og gjerne fortell hva dere evt. ville byttet den ut med, og hvilken dag dere ville kjørt den inn på, tung dag/lett dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

da har jeg gjort noen nødvendige endringer i forhold til det første jeg la ut. oppdatert program vises på første innlegg. trenger ingen tilbakemeldinger for NÅ er det optimalt! :cool: Oppstart førstkommende Mandag, kjører dette i 6 uker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...