Gå til innhold

smurfelurfe

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

smurfelurfe sine prestasjoner

  1. Hei! Noen som har erfaring med å oppbevare proteinpannekake (egg, CC, kokosmelk, havregryn og proteinpulver) i kjøleskapet til dagen etter? Hva bør de oppbevares i så de ikke blir "fuktige og vassne"?
  2. I følge utregning av mitt daglige kcalinntak skal jeg ligge på ca 1832kcal (kalkulator på Matvareguiden. Dette ved lite eller ingen aktivitet, sittestillende arbeid). For vektnedgang skal jeg ligge på ca1523 kcal i følge Vektklubb. Jeg blir litt forvirret, de sier man skal ligge 500kcal i underskudd for å gå ned i vekt. Da skulle jeg kanskje kun inntatt 1332 kcal om dagen? Er ikke dette lite mat? Jeg er 33 år gammel, 168 cm høy og veier 75 kg. Ønsker å gå ned til 68 kg. Har gått ned ca2 kg på 3 uker ved å følge Vektklubb, trener 3-4 ganger i uka, kun styrke. Bør jeg fortsette å følge opplegget til Vektklubb eller legge meg på litt høyere kcalinntak?
  3. Jeg begynte på periodisk faste forrige mandag og har spisevindu fra 12-21. Jeg er fortsatt like sulten hver dag frem til kl er 12. Hvor lang tid tar det før kroppen begynner å tilpasse seg at den ikke får mat før kl 12? Leser om mange som får ekstra energi og føler seg i topp form, jeg har dessverre ikke merket noe til dette heller :-(
  4. Leser om flere som bruker søndagskvelden til å lage mat for nesten hele uka. Noen som har noen gode råd, tips, matideer? Oppbevarer dere all mat i kjøleskapet eller fryses alt/deler av maten? Grønnsaker synes jeg alltid blir så vassne/bløte dagen etterpå, lager dere ny porsjon grønnsaker hver dag? Jeg har skaffet meg Phillips dampkoker med '3 etg' og også mulighet til å koke ris o.l Denne må jo være genial til å lage masse mat?:-)
×
×
  • Opprett ny...