Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei!! :)

Har et spørsmål om de ulike typene proteinpulver..

Er det slik at whey protein er protein som er brutt ned til mindre peptider/aminosyrer for at det skal være lettere å ta opp??

Hva er evt. forskjellen på whey og kasein, og hva er å anbefale til hvilke personer/tider/målsetninger osv??

Lurer i tillegg på om man man varmebehandle all slags proteinpulver??

:)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9932-whey-protein-hydrolysert/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Whey protein er det engelske navnet for myseprotein, som er et biprodukt av osteindustri. Det består for det meste av hele melkeproteiner.

Myseproteiner brytes raskere ned og taes dermed raskere opp enn kasein-proteiner. Begge er gode proteinkilder, men i et noenlunde normalt kosthold vil myse være mer enn godt nok, og langt rimeligere enn blandings og kaseinpulvere.

Man må ikke varmebehandle proteinpulvere, om du med 'man' mener om en selv må varmebehandle det. Magesyren denaturerer proteinene helt fint.

Mente om man KAN varmebehandle de?? =) Tusen takk for svar!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...