Natalie90 Skrevet 27. juni 2012 Del Skrevet 27. juni 2012 Hei!! Har et spørsmål om de ulike typene proteinpulver.. Er det slik at whey protein er protein som er brutt ned til mindre peptider/aminosyrer for at det skal være lettere å ta opp?? Hva er evt. forskjellen på whey og kasein, og hva er å anbefale til hvilke personer/tider/målsetninger osv?? Lurer i tillegg på om man man varmebehandle all slags proteinpulver?? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9932-whey-protein-hydrolysert/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Natalie90 Skrevet 28. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 28. juni 2012 Whey protein er det engelske navnet for myseprotein, som er et biprodukt av osteindustri. Det består for det meste av hele melkeproteiner. Myseproteiner brytes raskere ned og taes dermed raskere opp enn kasein-proteiner. Begge er gode proteinkilder, men i et noenlunde normalt kosthold vil myse være mer enn godt nok, og langt rimeligere enn blandings og kaseinpulvere. Man må ikke varmebehandle proteinpulvere, om du med 'man' mener om en selv må varmebehandle det. Magesyren denaturerer proteinene helt fint. Mente om man KAN varmebehandle de?? =) Tusen takk for svar! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9932-whey-protein-hydrolysert/#findComment-367178 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.