katarina89 Skrevet 3. juni 2012 Del Skrevet 3. juni 2012 Jeg vil gjerne lage proteinfluff med eggehvitter og wheyprotein, men min blir rennende uansett! Kan man tilsette gelatinpulver f.eks? Eller gjøre noe annet? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9208-proteinpluff-med-whey-tips-trengs/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest xxxxxx Skrevet 3. juni 2012 Del Skrevet 3. juni 2012 Tror jeg har lest her inne at det ikke funker med wheyprotein, søk det opp:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9208-proteinpluff-med-whey-tips-trengs/#findComment-334522 Del på andre sider Flere delingsvalg…
katarina89 Skrevet 3. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 3. juni 2012 Jeg tåler ikke Casein - oh no Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9208-proteinpluff-med-whey-tips-trengs/#findComment-334523 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest xxxxxx Skrevet 3. juni 2012 Del Skrevet 3. juni 2012 Bummer!! Har du prøvd med JBK-mel? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9208-proteinpluff-med-whey-tips-trengs/#findComment-334525 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 3. juni 2012 Del Skrevet 3. juni 2012 Har laget med whey, og det fungerer fint det! Blir enda bedre med kasein, menmen. Har ikke laget med eggehviter før, men hvis du tar frosne bær/frukt (banan er utrooolig godt), proteinpulver og litt væske i form av melk/vann/kesam burde det bli en bra fluff! cirka 10 g proteinpulver per 100 g bær/frukt, finnes massevis av videoer av hvordan du gjør det på youtube. Vil tro det går an å blande inn stivpiskede eggehviter etter det:) Titanium 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9208-proteinpluff-med-whey-tips-trengs/#findComment-334529 Del på andre sider Flere delingsvalg…
katarina89 Skrevet 3. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 3. juni 2012 Tusen takk! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9208-proteinpluff-med-whey-tips-trengs/#findComment-334533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.