Linda Skrevet 14. april 2012 Del Skrevet 14. april 2012 Du trenger: 5 egg2 eggehviter150 gram mandelmel50 gram fiberhusk2 dl kesam2 ts bakepulver2 ss sukrin3/4 ts salt2 ss linfrø Sett ovnen på 180 grader og pisk eggehvitene stive sammen med saltet. Bland alt det tørre i en bakebolle og tilsett egg og kesam. Rør godt sammen. Vend de stivpiskete eggehvitene forsiktig inn i deigen. Ha deigen i en teflonform eller bruk bakepapir i formen. Stekes i ca 30 min på 180 grader. Oppbevares i kjøleskapet, da er det holdbart i ca 1 uke. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7199-mandelbr%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.