Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Noen som har erfaring med å tilsette bakeprotein "myseproteinisolat" i mat?Spesielt middager man kan meal preppe og eventuelt fryse ned. 

Ikke bakst.!!! 

Tenker typ gryteretter, moussaka, lasagne etc. Blande det inn i en kjøttdeig saus til spaghetti f.eks.

Jeg greier kun bittesmå måltider som må inneholde mye protein og bra greier. Er vanskelig å finne oppskrifter til middag, kun bakst. 

Kom gjerne med forslag. 

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/42593-bakeprotein-i-middag/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...