Gå til innhold

Storfelever - hvordan gjøre spiselig


Pho

Anbefalte innlegg

Har prøvd meg på vanlig levergryte av fløte/løk/bacon etc, men har ikke sjangs å få ned leveren.

Smaker som fjøs. Lot den ligge i sitronsaft i 4-5 timer for å få vekk den kraftigste smaken men det holdt ikke :sick:

Noen som har en lett måte å få i seg storfelever?

Mistenker at svinelever som blir brukt i leverposteier er mye mildere og ikke noe problem, men lurer altså på storfeleveren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...