Gå til innhold

Viktig forskning om seksuelle overgrep innen sport


ingunnbj

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg studerer psykologi ved Eötös Loránd Univeristy i Budapest, Ungarn.

For øyeblikket holder jeg på å samle informasjon til masteroppgaven min i samarbeid med professoren min Attila Szabo. Denne handler om voksne som har opplevd seksuell trakassering eller overgrep når de som barn deltok i sport/idrett. Dette er et tema som er relativt nytt i forskningssammenheng og det trengs derfor mer informasjon og dybdekunnskap for å kunne forstå temaet bedre og for å supplere og utvikle gode, forebyggende retningslinjer. Som mange andre overgrep vet vi at de er underrapporterte og det er derfor vanskelig å vite hvor mange som blir/har blitt utsatt for det. Det er også vanskelig å komme i kontakt med mennesker som har opplevd dette. 

Har du blitt utsatt for dette så hadde jeg satt stor pris på om du hadde tatt deg tid til å svare på spørreundersøkelsen min. Den er 100 % anonym og etiske retningslinjer er hensyntatt og undersøkelsen er godkjent i forskningssammenheng. Jeg kan forsikre deg om at bidraget er av betydning slik at ytterligere overgrep kan bli forhindret.

https://elteppk.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0PRPIALNjpSY5fL

På forhånd takk for at du tar deg tid!

Med vennlig hilsen 

Ingunn Bjørnseth

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 år senere...

Fortsetter under...

Hei, så morsomt at du skal skrive om dette. Det er jo et utrolig spennende og vanskelig tema å snakke om for mange. Jeg kan heldigvis ikke si at jeg har opplevd dette selv i mitt liv, men vet at flere, særlig jenter, sier de har følt på dette. Dette er jo imidlertid ikke bare et problem innen idrett, men også på mange andre områder, så look here også. Uansett hvor dette skjer så er det alltid utrolig synd på de det gjelder, og særlig barn. Jeg håper du gjør deg noen gode tanker om temaet og at du får noe ut av oppgaven du skriver. Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...