Gå til innhold

NY: Personlig Trener Kurs i Genetikk


Adam Ackers

Anbefalte innlegg

Ønsker du å vite mer om hvordan genetikk spiller en rolle innenfor trening og ernæring? 

Som personlig trener eller ernæringsfysiolog vet du at det ikke finnes èn mal på hvordan man setter opp et trenings- eller kostholdsprogram. Et optimalt program må skreddersys for individet.

DNA-tester som gir informasjon knyttet til trening og ernæring er på voldsom fremmarsj. De kan gi innsikt i en person's styrke/utholdenhetsprofilen, behov for restitusjonstid etter trening, risiko for mykvevsskader, karbohydrat-sensitivitet, behov for ulike vitaminer, osv. Men er du som personlige trener eller ernæringsfysiolog klar til å ta imot og veilede en kunde hvis de kommer med prøven sin til deg?

Vi tilbyr for første gang i Norge et kurs på dette temaet. Du vil får innsikt og kompetanse i grunnleggende genetikk med fokus på hvordan du kan bruke informasjon fra en DNA-test til å hjelpe deg å sette opp et trenings- og et kostholdsprogram for din kunde. Ved å ta dette kurset nå vil du være i forkant av utviklingen og du vil være en av svært få som vil ha en inngående forståelse på hva en DNA-test kan gi svar på, og ikke minst, hva den ikke kan gi svar på. 

Til å forelese har vi invitert Alessandro Ferretti (Dip ION mBANT NTCC CNHC), en svært dyktig foredragsholder fra England. Han har avholdt flere kurs på temaet tidligere, og er kjent for sitt engasjement og inspirerende kurs. 

Dag 1 // SPORTS GENETIKK 
(Akkreditert av britiske REPS) 

Dag 2 // NUTRIGENETIKK 
(Akkreditert av The British Association of Nutritional Therapy)

Kurset vil bli avholdt i Oslo den 30 November - 1 Desember på hotell Savoy (nær Nasjonalteateret). Prisen vil være 2500 kr, og dette innbefatter to-retters lunsj begge dager, samt frukt og kaffi/drikke under foredragene. 

Hvis dette er interessant for deg så kan du melde din interesse her på facebook eller så sender du en mail til [email protected] med navn og kontaktdetaljer så skal vi komme tilbake til deg!

Course_Content.pdf

Oslo Course Details.pdf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...