Gjest Skrevet 11. januar 2012 Del Skrevet 11. januar 2012 Har begynt å bytte ut ris med cousous til kyllingen, både pga at jeg syntes couscousen smaker bedre og pågrunn av proteininnholdet i couscousen. Men hvorfor har det seg sånn at jeg aldri har hørt om couscous før i treningsssammenheng? Det inneholder jo ca 15g protein per 100gram og inneholder mindre karbs enn ris såvidt jeg klarte å lese meg til.. Titanium 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3027-couscous/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone Skrevet 11. januar 2012 Del Skrevet 11. januar 2012 Godt spørsmål, og det vil jeg også har svar på... Elsker couscous! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3027-couscous/#findComment-99688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bekkelure Skrevet 31. januar 2012 Del Skrevet 31. januar 2012 cous cous er sykt digg! I Sverige finnes den i fullkornsvariant også! Jeg har spist cous sous veldig lenge, siden før jeg begynte med mye trening. Det er opprinnelig arabisk tror jeg. Vertfall mye brukt i land som Marocco, Tyrkia og Israel Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3027-couscous/#findComment-130809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.