Gjest Skrevet 11. januar 2012 Skrevet 11. januar 2012 Har begynt å bytte ut ris med cousous til kyllingen, både pga at jeg syntes couscousen smaker bedre og pågrunn av proteininnholdet i couscousen. Men hvorfor har det seg sånn at jeg aldri har hørt om couscous før i treningsssammenheng? Det inneholder jo ca 15g protein per 100gram og inneholder mindre karbs enn ris såvidt jeg klarte å lese meg til.. Titanium 1 Siter
T-bone Skrevet 11. januar 2012 Skrevet 11. januar 2012 Godt spørsmål, og det vil jeg også har svar på... Elsker couscous! Siter
Bekkelure Skrevet 31. januar 2012 Skrevet 31. januar 2012 cous cous er sykt digg! I Sverige finnes den i fullkornsvariant også! Jeg har spist cous sous veldig lenge, siden før jeg begynte med mye trening. Det er opprinnelig arabisk tror jeg. Vertfall mye brukt i land som Marocco, Tyrkia og Israel Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.