Gå til innhold

Farlig kombo av kosttilskudd?


Midtsjø

Anbefalte innlegg

Hei

For en uke siden storhandlet jeg hos gymgrossisten. Det endte med at jeg investerte i Redweiler (PWO) og Ripped hardcore. Har aldri brukt pwo tidligere og har ikke så mye erfaring med det. Fra før bruker jeg celltech etter trening.

Har begynt og bekymre meg litt for inntaket mitt av koffein da jeg synes det ser veldig mye ut. Derfor tenkte jeg at det var lurt om spørre her før jeg eventuelt ødelegger noe.

Jeg tar 1 kapsel ripped hardcore hver morgen og Redweiler tar jeg 18g av en halvtime før trening. Som regel så trener jeg på ettermiddagene så er som regel noen timer mellom kosttilskuddene. I tillegg til disse 2 kosttilskuddene så tar jeg BCAA mens jeg trener og avslutter med Celltech fra Muscletech + proteinshake. I det siste har jeg trent 5-6 ganger i uka. Jeg starter og ta redweiler og ripped hardcore lørdag 5. April så det har ikke pågått særlig lenge. Har heller ikke merket noe ubehag eller noe foreløpig.

Jeg er klar over at høyt inntak av koffein ikke er veldig bra for hjertet. Derfor lurer jeg på om det er noen her med mer erfaring og kunnskap som kan gi meg en kjennepreken eller bekreftelse på at det går bra med det inntaket jeg har nå. Dersom det er andre farlige ting eller ting jeg burde tenke på så si gjerne ifra om det også.

Legger ved koffein-innhold pr. porsjon for hvert produkt. Vet ikke om det er lov å linke til nettbutikker på det forumet her så lar vær.

Ripped hardcore: 293,5mg/kapsel

Redweiler: 300mg pr. 18g

Celltech: Så vidt jeg vet er det ikke noe koffein i celltech, men er mye annet rart oppi der som feks glutamin og kreatin.

Dersom det har noen betydning så er jeg 21 år gammel, gutt, 1,94m og veier 102kg+-.

Jeg har trent i ca. 5 år. Har ingen problemer fra før med hverken hjerte eller andre organer.

Spør gjerne dersom dere trenger mer informasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...