Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg har tenkt å ha proteinpulver i mat, som f.eks. i havregrøt. Men må man kjøpe en spesiell type proteinpulver? eller fungerer det med med vanlig proteinpulver? Nå bruker jeg Whey, kan jeg bruke den i mat eller ikke? Og hvis jeg f.eks. skal ha det i havregrøt, skal man ta det sammen i røra, underveis i kokingen eller når maten er servert på bordet??

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15761-proteinpulver-i-mat/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...