Chris Johansen Skrevet 18. desember 2012 Del Skrevet 18. desember 2012 Hei, Jeg har tenkt å ha proteinpulver i mat, som f.eks. i havregrøt. Men må man kjøpe en spesiell type proteinpulver? eller fungerer det med med vanlig proteinpulver? Nå bruker jeg Whey, kan jeg bruke den i mat eller ikke? Og hvis jeg f.eks. skal ha det i havregrøt, skal man ta det sammen i røra, underveis i kokingen eller når maten er servert på bordet?? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15761-proteinpulver-i-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 18. desember 2012 Del Skrevet 18. desember 2012 Ja. Bland i shaker og ha oppi i etterkant. Sterk varmebehandling er ikke å foretrekke. Bruker selv bare havregryn og shaker whey og melk og blander inn, uten å varme. Så får det svelle en stund og voilá. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15761-proteinpulver-i-mat/#findComment-607013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.