LeanderL Skrevet 4. desember 2012 Del Skrevet 4. desember 2012 Hei, jeg lurte på om det er nødvendig med Oppkarbing på 250 gr Karb? Er det en fordel å ligge på overskudd eller er det og å ligge litt under bare man får i seg nok karbohydrater Er 10% BF og trener PHAT. Har ikke helt satt meg inn i det her med oppkarbing o.l så lurte på det. Takk for svar. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15427-oppkarbing-p%C3%A5-250-gr-kh/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 4. desember 2012 Del Skrevet 4. desember 2012 Hei! 1) Hvorfor mener du du trenger oppkarbing? 2) Hva er målet ditt? 3) Hvordan spiser du vanligvis? 4) Høyde, vekt, og hvordan vet du at fettprosenten din er 10? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15427-oppkarbing-p%C3%A5-250-gr-kh/#findComment-590855 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanderL Skrevet 4. desember 2012 Forfatter Del Skrevet 4. desember 2012 Hei! 1) Hvorfor mener du du trenger oppkarbing? 2) Hva er målet ditt? 3) Hvordan spiser du vanligvis? 4) Høyde, vekt, og hvordan vet du at fettprosenten din er 10? 1: Jeg vet ærlig talt ikke om jeg trenger det bare lurer på å gjøre litt research på det for å muligens innføre det.Kanskje mest for å holde hormonene fornøyde 2: Målet mitt er å gå ned i fett% og bygge muskler. 3: Spiser etter health and fitness 4: 198, 92-93 kg, har målt med kaliper. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15427-oppkarbing-p%C3%A5-250-gr-kh/#findComment-590870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 4. desember 2012 Del Skrevet 4. desember 2012 Fra 10% og nedover vil det kunne være fordelaktig med oppkarbing, spesielt om du spiser relativt lite karbs på H&F dietten din. Tar du en oppkarbing i løpet av 6 timer vil du ligge i overskudd i de timene og så lang tid det tar å fordøye maten. Det er ikke nødvendig å ligge i overskudd hele dagen. Når du fokuserer karbohydratene slikt og du har vært på diett en lengre stund og i tillegg trener et program som tapper mye glykogen vil kroppen prioritere å fylle glykogenlagrene uansett når den får tilført karbohydrater. Holdt fettet lavt, normalt med proteiner og 3-400 gram karbohydrater, eller bare gjør det enkelt og spis deg behagelig mett 3 ganger på karbs i løpet av 6-7 timer. Start gjerne oppkarbingen med en frukt eller et glass juice før treningsøkta. Første måltidet etter trening kan gjerne være endel frukt eller til og med litt godteri (lavt fett) om du har veldig lyst på det. De andre måltidene bør være stivelsesrike matvarer som ris, potet, søtpotet, maismel, rismel, bokhvetemel eller vanlig brødmat om du tåler gluten (mange blir veldig oppblåst av oppkarbing på hvete). Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15427-oppkarbing-p%C3%A5-250-gr-kh/#findComment-590922 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanderL Skrevet 4. desember 2012 Forfatter Del Skrevet 4. desember 2012 Fra 10% og nedover vil det kunne være fordelaktig med oppkarbing, spesielt om du spiser relativt lite karbs på H&F dietten din. Tar du en oppkarbing i løpet av 6 timer vil du ligge i overskudd i de timene og så lang tid det tar å fordøye maten. Det er ikke nødvendig å ligge i overskudd hele dagen. Når du fokuserer karbohydratene slikt og du har vært på diett en lengre stund og i tillegg trener et program som tapper mye glykogen vil kroppen prioritere å fylle glykogenlagrene uansett når den får tilført karbohydrater. Holdt fettet lavt, normalt med proteiner og 3-400 gram karbohydrater, eller bare gjør det enkelt og spis deg behagelig mett 3 ganger på karbs i løpet av 6-7 timer. Start gjerne oppkarbingen med en frukt eller et glass juice før treningsøkta. Første måltidet etter trening kan gjerne være endel frukt eller til og med litt godteri (lavt fett) om du har veldig lyst på det. De andre måltidene bør være stivelsesrike matvarer som ris, potet, søtpotet, maismel, rismel, bokhvetemel eller vanlig brødmat om du tåler gluten (mange blir veldig oppblåst av oppkarbing på hvete). Takk for et veldig godt svar! Da skal jeg innføre en oppkarbingsdag. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15427-oppkarbing-p%C3%A5-250-gr-kh/#findComment-590946 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanderL Skrevet 10. desember 2012 Forfatter Del Skrevet 10. desember 2012 Forresten, er det noen dager som er bedre å karbe opp enn andre? F.eks en dag etter en hard styrkeøkt etter er det bedre å ta det på en hviledag? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15427-oppkarbing-p%C3%A5-250-gr-kh/#findComment-597343 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 10. desember 2012 Del Skrevet 10. desember 2012 Forresten, er det noen dager som er bedre å karbe opp enn andre? F.eks en dag etter en hard styrkeøkt etter er det bedre å ta det på en hviledag? Det vanlige er å ta det etter en treningsøkt, men når du er på diett vil uansett insulinresponsen være forhøyet pga tømte glykogenlagre. Ved å ta det etter treningsøkten får du jo litt ekstra effekt på proteinsyntesen da, og det kan jo kanskje utgjøre noen prosent på muskelmassen totalt over dietten. LeanderL 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15427-oppkarbing-p%C3%A5-250-gr-kh/#findComment-597368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.