Gjest johnmf94 Skrevet 25. november 2012 Del Skrevet 25. november 2012 Har det mye å si at du steker kalkun eller kyllingfilet og fryser det ned igjen? spør fordi jeg har svæææært lite plass i frysern.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15148-fryse-ned-stekt-kyllingkalkunfilet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cora Skrevet 26. november 2012 Del Skrevet 26. november 2012 Jeg gjør i alle fall det. Har jeg f. eks. en pose med 2 kg frosne kyllingfileter legger jeg de i langpanna, krydrer og evnt tilsetter opphakkede grønnsaker. Så dekker jeg det hele med aluminiumsfolie og steker i vei. Når de er avkjølte legger jeg mindre biter av kyllingen i mange små fryseposer, og hiver de i fryseren. Tar langt mindre plass enn hele posen på 2 kg. Og så er det bare å ta opp til lunsj, middag osv. Tiner fort som bare det. Lettvint, praktisk og plass/tidsbesparende. Har jeg stekt med grønnsaker, tar jeg vare på krafta og grønnsakene og lager suppe på det. Nå er jo ikke jeg noen mesterkokk, da, men synes i alle fall smaken er den samme uansett om kyllingen er blitt stekt og deretter fryst igjen. Bare å prøve:) HanneBoost 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15148-fryse-ned-stekt-kyllingkalkunfilet/#findComment-579048 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.