Mannjern Skrevet 11. november 2012 Del Skrevet 11. november 2012 Hei, jeg har hørt mange baker seg brød med mandelmel. Er dette næringsinnholdet mye bedre enn grovbakst mel?? Har også hørt at man kan male opp slikt med en mandelkværn for å lage melet sjøl så det visst nok ikke skal bli så dyrt, men kan man erstatte all form for mel med dette mandelmelet?? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14515-mandelmel/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
msAnderssen Skrevet 12. november 2012 Del Skrevet 12. november 2012 Mandelmel inneholder ikke gluten, det er lavkarbo og inneholder mye protein og kostfiber Kommer an på hva jeg skal bake med mandelmel, av og til som erstatning og noen ganger blander jeg dette og annen type mel. Ja, du kan male det opp selv med mandelkvern. Oilz 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14515-mandelmel/#findComment-558160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 12. november 2012 Del Skrevet 12. november 2012 Husk at det er en relativt stor forskjell på næringsinnholdet i fettredusert mandelmel fra helsekost, og mandelmel du kverner selv. Begge deler er absolutt sunt, og veldig godt, på to helt forskjellige måter. Det er veldig godt i brød, og du finner mange gode oppskrifter både her inne og på nettet! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14515-mandelmel/#findComment-558584 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mannjern Skrevet 13. november 2012 Forfatter Del Skrevet 13. november 2012 ja fikk høre at det var vesentlig mye mer fett i det jeg kvernet sjøl. men hva kan jeg gjøre sjøl for at jeg skal få bort mest mulig fett da? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14515-mandelmel/#findComment-559577 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 13. november 2012 Del Skrevet 13. november 2012 ja fikk høre at det var vesentlig mye mer fett i det jeg kvernet sjøl. men hva kan jeg gjøre sjøl for at jeg skal få bort mest mulig fett da? Det er nok en rimelig vanskelig prosess, og ikke noe man kan klare på egen hånd hjemme på kjøkkenet. Dersom du ønsker den fettreduserte versjonen må du nok kjøpe den på helsekost. Det du kan gjøre er å variere. Ingenting i veien med litt godt (og veldig sunt) fett fra vanlig mandelmel du kverner selv Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14515-mandelmel/#findComment-560535 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. november 2012 Del Skrevet 13. november 2012 Hvis du maler mandler og vann godt i en foodprosessor --> siler dette i et kjøkkenhåndkle så du får en del pulp (most mandelmasse) og en del mandelmelk så har du fått endel av fettet over i melken i stedet for mandelpulpen Kan brukes i bakst der og da eller tørke (steke på lav varme i ovnen) for så å kjøre det til klumpefritt og fettredusert mandelmel i foodproccessoren når pulpen har blitt knusktørr i ovnen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14515-mandelmel/#findComment-560640 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TaTa Skrevet 13. november 2012 Del Skrevet 13. november 2012 Synes bakst med mandelmel blir så jækla tørt. Må lissom pøse på med fett for at det skal bli no ut av det, og da er vitsen borte. Dyrt er det og. Bruke jyttemel eller kokosmæl eller no istedet? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14515-mandelmel/#findComment-560789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.