Janeee Skrevet 20. september 2012 Del Skrevet 20. september 2012 Fikk litt bakerglede over meg og laget grove rundstykker i går men hvetemel/grovt sammalt mel. Tenkte å prøve meg på pizzahorn men finner som regel da bare oppskrifter med hvetemel, tenkte å bytte ut det meste av dette med sammalt grovtmel og speltmel. Kan man bytte og herje om på de forskjellige meltypene med lik mengder, noen som ikke lønner, blir smaken veldig gal om man gjør dette? Noen retningslinjer? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12442-vil-dere-l%C3%A6re-meg-litt-om-mel-og-de-forskjellige-typene/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 20. september 2012 Del Skrevet 20. september 2012 De typene mel du snakker om er svært like forholdsmessig i bakst, så det tror jeg skal gå helt fint. Smaksmessig vil det jo ikke bli 100% likt, men det kan likevel bli godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12442-vil-dere-l%C3%A6re-meg-litt-om-mel-og-de-forskjellige-typene/#findComment-482030 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 20. september 2012 Del Skrevet 20. september 2012 Bare husk at jo grovere mel jo mindre hever det. Det anbefales vel å ha 50% fint mel i grovbakst med gjær om det skal heve bra. Grovere enn det bør du bruke langtidsheving. Spelt hever også litt dårligere enn hvete. Aurelius og Kristin Charm 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12442-vil-dere-l%C3%A6re-meg-litt-om-mel-og-de-forskjellige-typene/#findComment-482038 Del på andre sider Flere delingsvalg…
~Victoria~ Skrevet 18. oktober 2012 Del Skrevet 18. oktober 2012 Jeg syns det funker bra med opp til ca 75% grovt, men blir jo ikke superluftig. Viktigste er å huske at jo grovere mel, jo mer væske trengs som regel. Og med grov gjærbakst burde man ikke skippe hverken heving i bollen eller etterhevingen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12442-vil-dere-l%C3%A6re-meg-litt-om-mel-og-de-forskjellige-typene/#findComment-523198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janeee Skrevet 19. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 19. oktober 2012 Hehe Oki, prøve seg litt frem Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12442-vil-dere-l%C3%A6re-meg-litt-om-mel-og-de-forskjellige-typene/#findComment-524384 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Foxtrot Skrevet 16. desember 2012 Del Skrevet 16. desember 2012 Hva med mandelmel? føler seg litt noob atm Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12442-vil-dere-l%C3%A6re-meg-litt-om-mel-og-de-forskjellige-typene/#findComment-604460 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 16. desember 2012 Del Skrevet 16. desember 2012 Hva med mandelmel? føler seg litt noob atm mandelmel skal ikke brukes i kombinasjon med gjær - det er jeg meget sikker på å ha lest! (??) CORRECT ME IF I'M WRONG Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12442-vil-dere-l%C3%A6re-meg-litt-om-mel-og-de-forskjellige-typene/#findComment-604562 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 16. desember 2012 Del Skrevet 16. desember 2012 mandelmel skal ikke brukes i kombinasjon med gjær - det er jeg meget sikker på å ha lest! (??) CORRECT ME IF I'M WRONG Har aldri prøvd med kun mandelmel, men litt blanding som her så gikk det fint med gjær: Oppskrift på proteinrundstykker | Fitnessbloggen Forum Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12442-vil-dere-l%C3%A6re-meg-litt-om-mel-og-de-forskjellige-typene/#findComment-604605 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snatch Skrevet 17. desember 2012 Del Skrevet 17. desember 2012 Glutenfritt for the win! 80%mandelmel, 20%kokosmel og litt egg...forstek ca 5-10min Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12442-vil-dere-l%C3%A6re-meg-litt-om-mel-og-de-forskjellige-typene/#findComment-605292 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.