Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg tenkte litt på en ting, fordi jeg bruke ofte proteinpulver i havregrynsgrøten, og lar det da koke litt for å få blandet alt sammen slik det ikke blir klumpete å sånt..men ødelegger man ikke proteinene ved for høy oppvarming? hva skjer da egentlig :p? får jeg egentlig ikke i meg proteiner? kan litt teit spørsmål da men, hehe :p

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10467-proteinpulver-oppvarming/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ødelegger ikke proteinene i kyllingen ved å steke den. Skjønner ikke at det skal kunne forandre proteinpulveret på noen måte i hvertfall. Bruker det jo ofte i bakverk:)

hehe, nei, godt poeng :p.bruker jo proteinpulver i baking jeg og, og har ikke tenkt på det da :p tenkte vell egentlig bare når jeg så det sto å kokte, har jo altid hørt at proteinene denatunerer med for høy oppvarming :p

hehe, nei, godt poeng :p.bruker jo proteinpulver i baking jeg og, og har ikke tenkt på det da :p tenkte vell egentlig bare når jeg så det sto å kokte, har jo altid hørt at proteinene denatunerer med for høy oppvarming :p

Det er godt mulig. Har skjedd med meg, og da blir det fullt av klumper!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...