Imu Skrevet 9. juli 2012 Del Skrevet 9. juli 2012 Leser at CLA er fjernet fra oster med redusert fett (ifølge bloggeren bak Bootycamp), at det finnes i mindre mengder i ost og kjøtt nå enn før fordi kuene får mindre gress. Det som forvirrer meg er at kosttilskudd inneholder CLA fra "safflower oil" og inneholder også "glycerine". Da lurer jeg på: er det en god erstatning for kuenes manglende kosthold og det påfølgende dårlige vi får? Og vil insulinresistensen forverres hos friske mennesker eller kun hos diabetes 2- personer ved å ta CLA?(Hvor er så logikken i dette?) Og til sist: har du tatt det og fått noen effekt av det? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10224-cla/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.