Takk for respons!
Hverdager:
Frokost: Består ofte av fullkornsbrød med kokt skinke, kaviar eller ost. Eller så går det i havregryn eller müsli. ett glass ekstra lett melk og ett glass appelsinjuice.
Lunsj: Det er ofte rundt tre skiver med fullkornsbrød med enten laks, skinke, ost eller brunost. Jeg spiser også knekkebrød til tider. i tillegg har jeg ofte med ett eple og ett par gulrøtter.
Middag:
1. wok med kyllingfileer, masse forskjellige grønnsaker og fullkornsnudler.
2. Torsk med poteter, asparges og gulrøtter.
Helg:
ofte er det like frokoster i helgene som i hverdagene. eller så er det speltrundtykker med forskjellige pålegg.
middag: blir ofte retter som taco, men ellers ganske like middager i helgene som hverdagene.
prøver å ha et variert kosthold, men det er ikke så lett å komme på nye og sunne frokost/lunsj retter.
Har du noe erfaring med X-size? høres ut som et bra opplegg