Gå til innhold
Kinzel

Løfte bena mens man ligger på rygg.

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er usikker på om jeg gjør en øvelse feil og om det er skadelig over tid. Jeg har operert ryggen og stivet den av, kan derav ikke bøye meg/gjøre situps. Legen sa at et alternativ for å trene magen er at jeg ligger på ryggen og løfter bena opp og sakte ned igjen.

Men da jeg gjør denne øvelsen synes jeg det er mer behagelig å løfte de opp og ta den ned like fort, og jeg holder hendene mine bak hoftene fordi det føles mer behagelig å ligge på denne måten. Jeg har gjort denne øvelsen hver dag i 5 dager nå, 20x3. Gjør også andre mageøvelser i tillegg, men er det skadelig å gjøre øvelsen på denne måten og bør jeg gjøre den hver dag?


Jeg er helt ny på det her, jeg har tidligere trent i grupper og hos fysioterapeut (trener nå alene på treningssenter), men denne øvelsen har jeg begynt å gjøre nylig fordi jeg ønsker å trene magen. Takk for svar og håper ikke spørsmålet ble for dumt.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her