marte89 Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Noen som vet om wheyprotein med eggehvitter og gelatin blir stiv fluff? Blir kvalm av kasein, men vil gjerne ha fluff ;-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4668-whey-proteingelatinfluff/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 19. februar 2012 Del Skrevet 19. februar 2012 Jeg har ikke lagd fluff veldig mange ganger, men jeg ville i hvert fall hatt med litt melk i oppskriften. Hvis jeg skulle prøvd å få en slags fluff ut av det du skriver, ville jeg forsøkt følgende: Varm opp litt melk, smelt inn gelatin, la kjølne litt og bland så inn myseproteinpulveret. Stivpisk deretter eggehvitene i en bolle for seg, vend inn i myseblandingen og la den (forhåpentlig) vordende fluffen stå i kjøleskapet en stund. Jeg vil tro at resultatet blir best om du sørger for at myseblandingen blir relativt seig -- altså at du har mye pulver i forhold til melk. Hvis meningen er å spise fluffen med en gang, tror jeg ikke du vil få så mye ut av å bruke gelatin, da gelatin bruker litt tid på å stivne. Hvis du gjerne vil ha den ekstra stivheten som gelatin gir, og samtidig vil ha et raskt resultat, kan du i stedet plassere den (forhåpentlig) vordende fluffen i fryseren. Er meningen derimot at fluffen skal stå en stund, tror jeg du gjør lurt i å bruke gelatin. Dette er kun gjetning fra min side. Jeg vet ikke om resultatet blir spesielt bra -- eller om det blir noe særlig fluffy i det hele tatt -- men dette blir jo opp til deg å teste ut. Hvor seig myseblandingen skal være, hvor mye eggehviter du skal bruke, osv. blir også opp til deg å finne ut. For øvrig finnes det mange forskjellige varianter av kasein. Hvis du bare har prøvd noen få typer, kan det godt hende du finner en variant du liker, dersom du prøver noen flere. Jeg håper dette var til litt hjelp. Post gjerne resultatet dersom du prøver deg på en myseproteinfluff. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4668-whey-proteingelatinfluff/#findComment-163665 Del på andre sider Flere delingsvalg…
marte89 Skrevet 19. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 19. februar 2012 hjertlig takk for godt svar - da skal jeg si fra hvis noe av dette blir en sukess ;-) Har du prøvd mager kesam med stevia french vanilla forresten? vet du om det blir som vaniljekesam ca. i smak? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4668-whey-proteingelatinfluff/#findComment-163672 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.