Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har ikke funnet noen tidligere tråd på dette så jeg gir det ett forsøk..

Jeg har startet ett nytt og bedre liv og skal ha mye den samme maten hver dag.. Det er ganske tidkrevende og stå hver kveld og lage mat så jeg har sett flere som "masseproduserer" mat som skal holde ihvertfall en uke av gangen.. Dette hadde vært genialt for meg med en hektisk hverdag. Men hvordan blir det så oppbevart?? Holder det seg i bokser i kjøleskap eller er det lurt og fryse det ned?? Dette gjelder da kjøtt, grønnsaker osv..

setter stor pris på tips, råd og positive tilbakemeldinger..

Mvh Nybegynner :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27949-oppbevaring-av-mat/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...