Chpet Skrevet 17. februar 2014 Del Skrevet 17. februar 2014 Har ikke funnet noen tidligere tråd på dette så jeg gir det ett forsøk.. Jeg har startet ett nytt og bedre liv og skal ha mye den samme maten hver dag.. Det er ganske tidkrevende og stå hver kveld og lage mat så jeg har sett flere som "masseproduserer" mat som skal holde ihvertfall en uke av gangen.. Dette hadde vært genialt for meg med en hektisk hverdag. Men hvordan blir det så oppbevart?? Holder det seg i bokser i kjøleskap eller er det lurt og fryse det ned?? Dette gjelder da kjøtt, grønnsaker osv.. setter stor pris på tips, råd og positive tilbakemeldinger.. Mvh Nybegynner Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27949-oppbevaring-av-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lea Skrevet 17. februar 2014 Del Skrevet 17. februar 2014 Holder seg fint i bokser i kjøleskap noen dager Går det mer enn 4-5 dager, så ville jeg nok fryst det. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27949-oppbevaring-av-mat/#findComment-954130 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.